Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Tae bo - Stjernenes kampsportaerobic
Tae bo er Pamela, Goldie, Magic Johnson og deg, kjendisenes aerobic.

Hvis du vil ha et skjær av glamour over kampsportaerobicen, kan du glede deg til tae bo eller taerobic, som sporten også kalles.
Det er en kombinasjon av aerobic og teknikker fra den verdenskjente koreanske kampsporten taekwondo, med spark, slag og blokkeringer. På samme måte som bokseaerobic er det naturligvis ikke en kontaktsport.

I USA er tae bo blitt svært populært, og det vil trolig finne veien hit om ikke så lenge. Forklaringen på den store populariteten i USA er ikke minst at det er supertrendy blant amerikanske kjendiser.
Tae bo er utviklet av amerikaneren Billy Blanks. Du har neppe hørt om ham, men han var faktisk en av de helt store kampsportstjernene i 80-årene. Han har dessuten spilt inn en lang rekke av de kampsportfilmene som var populære på samme tidspunkt.

En da begynte han å sette på aerobicmusikk til taekwondotreningen. Det ble starten på tae bo. Gjennombruddet kom da selveste Paula Abdul fattet interesse for mosjonsformen og begynte å trene tae bo. Siden har tilstrømmingen av andre berømtheter bare økt. Vi kan nevne navn som Goldie Hawn, Brooke Shields, Pamela Andersson og Magic Johnson.

Det er absolutt ikke nødvendig å ha vært innom taekwondo eller aerobic før man begynner å trene tae bo. Du lærer taekwondo-teknikkene underveis og oppnår smidighet og konsentrasjonsevne samtidig som du får fettforbrenningen og kondisjonstreningen fra aerobic.
Treningen starter rolig og bygges deretter gradvis opp og avsluttes med en rolig sekvens. Man trenger ikke noe spesielt utstyr for å delta. Det anbefales likevel at man kjøper et par taekwondo-sko, som er spesielt myke og smidige. Men det er også helt vanlig å trene barbent.

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy