Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Få en sterk kropp uten å trene
Du trenger ikke trene på helsestudio for å få en sterk og sunn kropp.
Her gir vi deg noen gode tips.
Her gir vi deg noen enkle tips som gjør at du får en sterkere og sunne kropp uten de store anstrengelsene.

En god sittestilling kan gi deg en stor helseeffekt. I sofaen får mann ofte den dårligste sittestillingen i løpet av dagen. Prøv denne øvelsen mens du sitter i sofaen og ser på TV. Trekk inn haken og len hodet tilbake slik at nakken rettes ut. Senk skuldrene uten at hodet eller haken faller fremover, og gjenta dette flere ganger. Litt morgengymnastikk er bra for både kropp og sjel. Hvorfor ikke ta det i dusjen? Løft høyre arm over hodet, bøy albuen og berør ryggen med hånden. Legg venstre arm bak ryggen og forsøk å få tak i den andre hånden. Hold dette strekket i 15 sekunder og bytt deretter side. Når du sitter på do har du en gylden mulighet til bedre formen din. Sitt med rak rygg, pust inn og trekk magen så langt inn du kan. Hold magen inne i ti sekunder av gangen, og gjenta øvelsen flere ganger. Mens du handler i butikken kan du på en effektiv måte trene rumpen din. Spenn rumpe muskulaturen så hardt du bare kan, og hold presset i 10 sekund. Gjenta dette en del ganger.

Når du er hjemme og skal lese avisen, hvorfor ikke trene lårene? Sett deg inntil en vegg med 90 graders vinkel i knærne. Hold hele ryggen inntil veggen, og knærne skal ikke stikke lenger ut enn tærne. Sitt i ett minutt av gangen og hvil i et halvt minutt mellom hver gang. Når du står i en kø og venter, hvorfor ikke trene balansen din? Stå på høyre ben og sett venstre fot på høyre legg. Hev deg opp på tærne og hold i fem sekunder. Så bytter du fot og fortsetter med øvelsen helt til det er din tur.

Sitter du mye foran PC`en på jobben? Da er det ypperlig å gjennomføre noen strekke øvelser noen ganger i løpet av dagen. Strekk på armene og vri hoder over høyre og venstre skulder. Strekk armene over hodet og gå ned i en dyå sittestilling ti ganger før du går tilbake til arbeidet.

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy