Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Sportsaerobic

Kanskje en kommende olympisk disiplin for dem som er villige til å trene hardt.


Hvis du er konkurransemenneske eller bare har lyst til å utfolde deg skikkelig og vise andre enn dem på aerobictimen hva du kan, er kanskje sportsaerobic noe for deg.
Kort fortalt er sportsaerobic konkurransevarianten av vanlig aerobic. Den drives på et høyt plan og krever masse trening og minst like stort talent for å komme til topps. Konkurransen er hard blant utøverne, og det er særlig de helt unge som har kastet seg over denne formen for aerobic.

Sportsaerobic har slått stort an i Sverige og Finland og har også fått en del utøvere i Norge.
Sporten håper å komme med i det olympiske programmet. Men før du begynner å nynna ja, vi elsker mens du ser deg selv på seierspallen, skal du være klar over at det kreves en enorm treningsinnsats for å nå opp. Utøverne er som regel godt skolert på forhånd og har f.eks. bakgrunn som turnere.

Det har vært arrangert NM i regi av NAC, National Aerobic Championship, og i regi av Norges Gymnastikk og Turnforbund. NAC har også startet med lokale konkurranser, og vinnerne går videre med til NM. Det er mulig å delta i dame singel, herre singel, mixed par (dame/herre) og trio.

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy