Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Powerpump
En aerobicform som appellerer til gutta

Aerobic er som kjent mest populært blant jentene, mens menn heller velger å øke musklene på ulike maskiner.
Men med kombinasjonen styrketrening og aerobic har det for alvor lyktes å få mennene inn i aerobicsalen. Det er kretsløpstrening kombinert med effektiv muskeloppbygging, og timen er enkel og tøff.
Powerpump er utviklet av Nike Fitness Athlete Team.

Det er blitt betegnet som det beste supplementet til aerobic og fitness siden stepkassene kom. Det er for så vidt ikke noe nytt å inkorporere styrketrening i aerobic. Men tidligere begrenset det seg til små håndvekter, strikker og stenger. I powerpump har du din egen vektstang med vekter som kan skiftes slik at de passer nettopp for deg. Derfor kan du øke vekten, i motsetning til i vanlig bodytoning, i takt med at du blir sterkere. Hvis du ikek har gått på aerobic før, skal du ikke være redd for å prøve. Det er ikke lagt inn aerobictrinn i treningen.

En vaning time starter med oppvarming, og deretter trenes de ulike muskelgruppene med to sett a 12 repetisjoner for hver muskelgruppe. Timen avsluttes med mage- og ryggøvelser og relevant uttøying.

Powerpump er først og fremst styrketrening til musikk. Det inneholder ingen kondisjonstrening og gir ikke spesielt høy fettforbrenning. Men fordi musklene bygges opp øker hvilestoffskiftet, og det betyr at energiforbruket under hvile stiger. Likevel vil det være en god kombinasjon å supplere powerpump med aerobic, jogging eller andre treningsformer som gir kondisjon.

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy