Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Mindre og fastere rumpe?

Ønsker du deg sprettrumpe ? En liten snerten og fast rumpe? Da bør du lese den enkle oppskriften vi har laget for å oppnå ditt mål.

Reduksjon av kroppsfettet får fram dine egentlige former. Rumpen din sin form utfylles av muskler, men mister veldig ofte sin form grunnet underhudsfettet som ligger over. Det beste tiltaket for å redusere dette underhudsfettet er å slanke bort noen kilo. Du bør samtidig sette opp et treningsprogram, for å effektivt forbrenne mer kalorier og dermed oppnå resultat raskere. Ved trening vil du raskere få frem dine egentlige former i muskulaturen og den vil bli strammere.

Hvordan slanke deg på mest effektive måte? Du bør bruke et slankeprogram som tillater deg å følge med på matinntak, reduksjon og effekt etter hvert som tiden får arbeide. Slankingen gjør at du mister kroppsfett på hele kroppen. Det er ikke mulig å kun slanke bort fett på en spesifikk del av kroppen. Kroppen vil forbrenne og du vil meste fett jevnt over hele kroppen. Kvinnekroppen lagrer derimot mest fett på rumpen og lårene, og derfor vil kvinner merke en reduksjon raskest på disse plassene.

Du bør enten spise slik du gjør i dag og legge inn økende fysisk aktivitet i form av et treningsprogram for rumpe og lår. Du kan eventuelt redusere matinntaket litt. Du vil da kunne merke enda større og raskere effekt.

For å redusere underhudsfettet på rumpen og lårene trenger spesifikke øvelser som treffer disse muskelgruppene. Vi har her samlet noen meget bra øvelser for å kunne hjelpe deg mot ditt mål.

Knebøy
Knebøy er den øvelsen som er mest brukt ved rumpe og lår trening. Den er enkel og kan utføres hvor som helst. Stå oppreist og senk deg ned ved å bøye knærne. Ryggen må være rett og prøv å bøye hoften slik at du kommer litt frampå. Senk deg ned til knærne danner en 90 graders vinkel, pass på å ikke gå lavere. Rett deg så opp igjen. Gjenta denne bevegelsen 6-15 ganger. Kjenn at det spennes i musklene, både i rumpen og lårene. Hvil deg så i noen minutter, og gjenta så øvelsen 6-15 ganger. Slik fortsetter du til du har gjort dette 6 ganger. Ta det rolig i starten, etter hvert som du blir bedre kan du øke antall repetisjoner og antall serier. Du kan også begynne å legge til vekt, hvis du føler øvelsen går lett. Har du ikke vekstang hjemme, kan du finne noe som har litt vekt å holde i hendene.

Benstrekk
Benstrekk er en god øvelse hvis du ønsker en finere og fastere rumpe.
Still deg på gulvet på alle fire. Strekk det ene benet bakover og løft det opp i retning taket. Før benet tilbake til utgangsstilling. Gjør 6-20 gjentagelser før du gjør det samme med det andre benet. Utfør 4-6 slike serier.

Dette er en meget enkel, men effektiv måte å nå ditt mål på. Du bør begynne forsiktig, og etter hvert øke antall treninger i uken. Som en tommelfingerregel kan vi si at to treninger i uken de første ukene er nok for de fleste. Etter hvert kan dette gradvis økes til 5 ganger i uken.

Husk! Mist ikke motivasjonen om du ikke ser resultat med engang. Det tar tid å forme kroppen. Det vil kunne ta noen uker før du får et synlig resultat. Vi kan gi deg et lite tips til å starte med. Og det er å ta et mål av lårene og rumpen din med et målebånd. Skriv målene ned før du begynner, og etter hvert som du trener. Du vil fort merke en tydelig forkskjell..

Lykke til..Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy