Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Nye anbefalinger for vektreduksjon fra helsedirektoratet.
Sosial- og helsedirektoratet har endret sine anbefalinger til vektreduksjon, og kommer med nye retningslinjer for daglig aktivitet som dem som skal oppnå en god helseeffekt.

30 minutter fysisk aktivitet daglig holder ikke om du skal ned i vekt. Helsedirektoratet har nå endret sine anbefalinger i forhold til aktivitetsnivået og en bedret og god helseeffekt.

De nye retningslinjene sier fortsatt at 30 minutters daglig aktivitet gir en god helseeffekt, men har i tillegg spesifisert sine anbefalinger i forhold til vektreduksjon.

De nye anbefalingene går ut på at alle voksne bør være fysisk aktive med moderat eller høy intensitet 30 minutter daglig. Dersom en ønsker å forebygge vektøkning eller ønsker vektreduksjon må man opp i 60 minutt trening med moderat eller høy intensitet hver dag. De fleste som har forsøkt å gå ned i vekt, og ønsker å holde vekten nede vil kjenne seg igjen. Selv om 30 minutters daglig aktivitet er bra for helsen din, er det ikke nok hvis du ønsker videre vektnedgang.

Du trenger ikke å trene i 60 minutter sammenhengende. Det er fullt mulig å dele disse 60 minuttene opp i for eksempel økter på 20 minutt hver.

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy