Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Cambridge kuren
Norges mest kjente slankekur virker fremdeles. Utallige mennesker har gått på denne turen, og de positive tilbakemeldingene er endeløse.

Kuren har egenskaper slik at den beskytter indre organer og muskler, samtidig som kroppens egne fettreserver blir utnyttet.

Cambridge er spesielt sammensatt som gjør at du ikke vil miste muskelmasse, men kun fett. Den inneholder meget få kalorier som gjør at du vil gå ned i vekt fra første stund.

De første dagene bruker kroppen lageret den har på karbohydrater, deretter vil den benytte seg av lageret på fett. Du har mulighet til å benytte deg av en ren cambridge eller en kombinert kur. Det anbefales at du noterer i en dagbok når du spiser, og ikke minst hva. På denne måten får du bedre kontroll over dine måltid.

En ren kur erstatter all vanlig mat. Da går dietten ut på tre daglige måltider, hvor du får alle nødvendige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Du vil kun få i deg 450 kcal noe som er meget lavt, og som fører til et rask og stort vekttap.

En kombinert kur går ut på å kombinere vanlig mat med cambridge kuren. Det anbefales da 3 poser, samt et måltid på 350 - 400 kcal. De 3 posene vil gi deg alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler som du trenger.

Kuren bør ikke brukes av:

barn, ungdom og eldre.

Folk med diabetes eller andre relevante sykdommer.

Gravide og under amming.

Folk med spiseforstyrrelser.

Folk med laktose-intolerans.
Kjøp cambridge kuren her: helseshoppen.no

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy