Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Er det mulig å bli kvitt cellulitene?


Kremer, gelér eller andre fikse ideer som skal fjerne appelsinhud hjelper ikke. Vi har løsningen på hvordan du kan bli kvitt cellulitene permanent .

Celluliter er ujevne fettceller som i utgangspunktet er vanlige fettceller. Når kroppen kommer i ubalanse og utsettes for stress, uttørking, lite oksygenopptak eller dårlig blodsirkulasjon så vil ujevne fettceller dannes. Dette fører til at væske, fett og avfallsstoffer legger seg dypere under huden enn vanlige fettceller. Fibrene som holder cellene sammen blir tykkere og hardere, som gjør at huden blir ujevn og klumpete.

Etter hvert som vi blir eldre blir huden tynnere og gjør cellulitene enda mer synbare.

Ved å gå ned i vekt så dannes en energi ubalanse i kroppen. Du skal da innta mindre kalorier enn vanlig, og hva kroppen bruker. Etter en tid vil kroppen gå tom, og da hente energien fra fettcellene på kroppen din. Fettcellene vil da minskes i størrelsen. Når en fettcelle først er produsert er det ikke mulig å fjerne den fra kroppen ved hjelp av trening. Men det er fullt mulig å flate den ut med trening, slik at den ikke blir synlig.

Her er noen tips for best mulig bli kvitt cellulitene.

Drikk mye vann, ca 2 liter hver dag.

Unngå stress, slapp av og få nok søvn.

Trening er et must. Tren både utholdenhet og styrke.

Pust dypt og rolig.

Få massasje på de områdene du ønsker å fjerne cellulitene , oppsøk shapemassasje.


Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy