Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Drikk deg sunn med smoothies
I sommervarmer, frister det med kald og frisk drikke. Nå oppdager stadig flere nordmenn den fantastiske og sunne drikken smoothies.

Aldri før har det vært så populært med smoothies som det er nå. I hele landet er denne drikken blitt uhyre populær på kort tid. Mye på grunn av den gode smaken og ikke minst at den er sunn.

Smoothie er egentlig en trend som begynte på slutten av 80 tallet i Calefornia. Det var typisk surfere som den gang drakk smoothies. Drikken sto for det friske, sunne, kjappe og gode smaken.

Smoothies kan drikkes til alle typer måltider, den består av frisk frukt og bær som moses raskt sammen med isbiter og eventuelt yoghurt. En kan også bruke frosne bær og frukter som erstatter isbitene. Det er viktig at den blir tilberett rett før servering.

Du velger selv hva smoothien skal bestå av, kun fantasien setter begrensninger. Smoothie er en ny og populær måte å spise bær på blant ungdommen. Nå er bær blitt hipt, og er meget populært i ungdomsmiljøene. Det beste av alt er jo at mange av bærene vokser vilt i skogen, eller er meget rimelige i innkjøp fra butikken.

De fleste har jo også en fryser, slik at en kan fryse ned bær og lage smoothies året rundt. Bær har mange antioksidanter som er meget sunt. Hvis en ser på denne drikken som en del av kostholdet, så er det lurt å variere ulike frukter å bær når du lager den.

Smoothie er en ypperlig måte å få et økt tilskudd av antioksidanter i kroppen på.

Mange ønsker å utivde ingrediensene til også å prøve grønnsaker. Dette er også meget lurt å spennende. Hvitløk og chili er populære ingrediienser. Også friske krydderurter er spennende å bruke og smakstilsettende i en frisk smoothie.

Vi er nok bare i begynnelsen av hva smoothie drikking angår her i Norge ennå, og flere og flere oppskrifter dukker opp.

Inkluder smoothie i ditt kosthold i dag, og merk de positive effektene som denne fantastisk gode drikken gir deg.


Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy