Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Gå ned i vekt ved hjelp av noen enkle grep
Hvis du har som mål å gå ned noen overflødige kilo, kan det være fornuftig å følge noen regler. Men du trenger ikke gå på en streng diett. Ved å følge våre enkle råd kan du oppnå meget god effekt.

Det finnes måter å gå ned i vekt på selv om en ikke trenger å kutte ut kalorier eller at en må påvirke kosten for øvrig. Vi har utarbeidet fem råd som er meget enkle å følge, og som vil gi deg raske resultater på veien mot ditt mål.

1. Unngå å spise i bilen. Det er ikke bra å spise en forhastet forkost eller lunsj i bilen. Det verste er drive through som ofte inntas etter jobb. Venn deg til å spise ved et bord og ha sunn mat innen rekkevidde. Bilmat er ofte et meget dårlig alternativ, da dette viser seg ofte til å være pølser og hamburgere. Det er også da lettere å ty til søtsaker.

2. Hvis du er ute å handler, så unngå å bruke denne tiden til spising. Slike måltider på storsenter og likende er ikke gunstige med tanke på kosthold og sunnhet. Du bør heller ha med deg en liten matpakke eller noe frukt. Når sulten eventuelt melder seg, setter du deg ned og slapper av med det du har med deg. På denne måten lærer du å avstå mot fristelsene som finnes på kjøpesenter.

3. Unngå å spise sent på kvelden og natten. Det siste måltidet for kvelden bør ikke være etter kl 21.00 og det bør være lite og kalorifattig. Spising på kvelden og natten er ofte bare følelses eller humørbetong. Kroppen har lav forbrenning så sendt på kvelden, og det du spiser på denne tiden av døgnet legger seg fort rett på kroppen i form av fett.

4. Prøv å unngå å spise når du sitter foran TV. Man er da uoppmerksom på hva man putter i munnen, og følger kun med på skjermen. Før du vet ordet av det så har du spist mer enn du egentlig trengte og hadde lyst på. Sett deg ved spisebordet og spis sakte og rolig. Tygg maten godt og kjenn etter når du føler at du har fått nok mat.

5. Ikke spis hvis du allerede er mett. Det høres kanskje merkelig ut, men mange ganger spiser en kun for å "spise opp maten". Eller kanskje du spiser ekstra mye fordi du syntes det var så godt, selv om du er allerede mett. Dette er meget ugunstig og en bør prøve å unngå dette. Husk at mye av maten kan fryses ned og spises en annen gang. Dermed trenger ikke god mat å gå til spille.

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy