Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Ned i vekt etter fødsel
Mange kvinner ønsker å komme tilbake til den figuren og vekten de hadde før graviditeten. Dette viser seg for mange å bli vanskeligere enn de selv trodde.

Under graviditeten er det helt naturlig å gå opp i vekt, og like naturlig er det at denne ekstra vekten ikke forsvinner like fort etter fødselen.

Fettet som kvinner legger på seg under graviditeten er opplagsnæring som skal brukes ved amming etter endt fødsel. Det er derfor lurt å amme så lenge som mulig, for å på en effektiv måte kvitte seg med dette overskuddsfettet.
I tillegg viser det seg at etter en fødsel så stiger ofte søtbehovet hos kvinner.
Det vil derfor være lurt å ta kromtilskudd som effektivt stabiliserer blodsukker og dermed også minsker suget etter søtsaker.

I tillegg bør kvinnene stabilisere blodsukkeret ved hjelp av maten de spiser. Mat som er proteinrik som; grovt brød med kjøtt, fisk, egg, ost er gode protein kilder. Du bør unngå lettfordøyelige karbohydratrike måltider som f.eks brød med syltetøy. Alt form for søt drikke som saft, brus og likende er fy fy. Drikk mye vann og spis ofte og regelmessige måltid i kombinasjon med faste mosjonsrutiner sikrer deg å komme tilbake til din gamle figur og form.

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy