Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
Flat mage med et kirurgisk inngrep
En flat mage er noe mange ønsker seg. Trening og kosthold kan gjøre underverken, men er ikke alltid nok.

Løs hud som henger i folder over magen forsvinner ikke med trening og kosthold. Dette er fordi huden har mistet din naturlige elastisitet. Da er det bare en kirurgisk inngrep som hjelper. Det du trenger da er minibukplastikk eller full bukplastikk..

Til tross for en slik operasjon er det ikke sikkert at magen blir helt flat som ønsket.

Det skyldes tre ting:
Ved en tidligere graviditet kan de rette magemusklene ha glidd fra hverandre, slik at det i mange tilfeller blir stående en glipe mellom musklene. Ved bukplastikk kan man sy disse musklene mot hverandre slik at omkretsen rundt magen blir mindre og magen flatere. Ofte kan disse pasientene opereres med kikkehullteknikk slik at man ikke vil få synlige arr.

En annen årsak kan være at man har vært relativt mye overvektig før inngrepet. Til tross for en omfattende fettsuging er det vanskelig å tynne ut hudpartiet helt, og måten har sin begrensning. Magen må dessuten harmonere med resten av kroppen.

En siste årsak kan være at man har store fettsamlingen inne i magen og rundt tarmene. Dette fettet kan ikke fjernes ved kirurgi og gjør at magen presses ut, og gjør at magen ikke blir helt flat.

Kilde: plastikkirurgi.no

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy