Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
MOSJONSSENTERET
 
Hvordan velge det rette mosjonssenteret?
Mange ønsker å starte treningen på et treningssenter, men vet ikke hvilket de skal velge. Her gir vi deg gode råd som kan være til hjelp.

Valget av mosjonssenter bør ikke syres av maskinene. Det er mye viktigere at den instuktøren som hjelper deg i gang, er engasjert i treningen og teknikken din. Maskinene i mosjonssentrene er nemlig bare skadelige hvis de brukes feil - og det er instruktørens jobb å lære deg å bruke dem riktig.
Før du binder deg for en lengre periode, bør du benytte deg av mosjonssentrenes tilbud om en gratis prøvetime. Her har du mulighet for å prøve masnkienen i praksis, men du har også mulighet for å sjekke om instruktøren virker kompetent.
Du bør sikre deg at instruktøren vet hvordan maskinene brukes korrekt. I tillegg må han interessere seg for grunnkondisjonen din, formålet med treningen, hvor ofte du vil trene, din tidligere erfaring med vekttrening, og om du har - eller har hatt - problemer med ryggen. Ut fra dette vil en god instruktør kunne tilrettelegge et treningsprogram som passer nøyaktig for deg.

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy