Kosthold
Trening
Slanking
Matoppskrifter
Kropp og Helse

Forside
Annonsere?
Linker
Legg til Favoritter
MAKELØSE MASKER
Makeløse masker - i nesten alle former og farger
Masker av leire, gelé og nå det nyeste: ansiktsmasker av papir - eller iallfall papirlignende plater, som forvandler seg til en maske når du fukter dem.

Ansiktmasker er ikke bare ansiktsmasker, men en hel liten nisje innenfor hudpleie. Og det er ikke lenger nødvendig å smøre seg med tykke lag krem - i dag fås de pleienede og velgjørende ansiktsmaskende i mange materialer og til alle formål. De aller nyeste er masker som tilfører huden kollagen og C-vitaminer gjennom papirlignende plater som aktiviseres først når de blir fuktet i vann.
Et alternativ er "instant Lift Face Fleece" fra Sans Soucis, som også passer for solskadet hud, uren hud, fet hud med store porer og svært tørr hud.

Klipp først til de tykke, myke papirflatene slik at de passer til ansiktet ditt. Så fukter du dem før du legger dem på. På huden forvandler de seg langsomt til en kremlignende masse som tilfører huden viktig kollagen og C-vitaminer, og gir den fuktighet og bedre elastisitet.
Kollagen og C-vitaminmansken er perfekt før man skal ut på byen, eller før man legger den helt støre festmakeupen. Du kan også få lagt papirmaske i salong. Prøv for eksempel Decleors "NutriSource", som er en spesialbehandling for tørr hud.

Annonsere? | Kontakt Oss | Legg til Favoritter | Linker | Privacy Policy